Mr & Mrs on the move! 

Facebook Twitter Google Maps E-mail

Bert-Jan Stam loopt mee in de 4M-Marathon in Uganda voor St. Open Doors.

Omdat Stam Autorijschool 5 jaar bestaat loopt eigenaar Bert-Jan Stam mee in een speciale marathon. Deze wordt georganiseerd door Stichting de 4e Musketier.

Van de site van Compassion en Open Doors:

Het noorden van Uganda is een door oorlog en geweld verscheurd gebied. Talloze families zijn persoonlijk getroffen door de gebeurtenissen, en voor velen is simpelweg overleven een grote strijd. Dit is het gebied waar het Lords Resistance Army (LRA) van Joseph Kony talloze kinderen heeft ontvoerd en ingezet als kindsoldaten. Duizenden mensen zijn verkracht, verminkt en vermoord. Het gebied is totaal ontwricht en wordt geteisterd door extreme armoede. Wij gaan door een Musketiersmarathon in Uganda te lopen en daarmee fondsen te werven met hen meelijden om vrouwen, studenten en kinderen de hoop op een betere toekomst te geven.

En jij kunt meedoen! Sponsor Bert-Jan Stam voor de reis die van 24 mei tot en met 2 juni 2013 gaat plaats vinden. De donaties zijn volledig bestemd voor St. Open Doors; Bert-Jan Stam zal zelf zijn reis en onderhoud bekostigen.